جلسه دیدار رییس مشترک کنفرانس با سفیر محترم ایران در مالزی
12 June 2016
جلسه دیدار رییس مشترک کنفرانس با سفیر محترم ایران در مالزی

عضو هیأت علمی وابسته دانشکده کارآفرینی و رییس مشترک کنفرانس ، جناب آقای دکتر داتو غزالی و سرکار خانم پریسا محمدی، دانشجوی دانشکده در خصوص برگزاری کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در ایران پسا تحریم و همکاری با ASEAN با سفیر ایران در مالزی،  سرکار خانم افخم روز پنج شنبه 23 اردیبهشت در محل سفارت ایران درمالزی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، آقای داتو غزالی از نحوه آشنایی با دانشگاه تهران، همایش یونسکو، دعوت شدن به تهران، دیدار  با آقای دکتر نیلی، رییس دانشگاه تهران و دریافت درجه استادی از دانشگاه تهران سخن گفتند. ایشان رزومه ای از پدرشان، موقعیت اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و سوابق شغلی  خودشان را ارائه نمودند و نسخه ای از کتاب "سال های تغییر" (تجربیات کارآفرین بخش دولتی مالزی) را به سفیر محترم تقدیم نمودند.
در بخش بعدی داتو درباره طرح ها و برنامه های آینده توضیحاتی دادند و ضمن دعوت از سرکار خانم افخم برای شرکت در کنفرانس  بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در ایران پسا تحریم ،خواستار همکاری مداوم و مستمر به عنوان یکی از اعضای تیم برگزاری این کنفرانس شدند و خانم افخم نیزاستقبال نموده و با کمال میل پذیرفتند.

در انتهای این دیدار آقای دکتر داتو غزالی به حضورآقای دکتر نیلی و امضای قراردادی با  دانشگاه یو تی ام و ایجاد زمینه همکاری دانشگاه  تهران با چند دانشگاه دیگر مالزی اشاره نمودند.